MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

April 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

Met het volksfeest in Meddo werd het officieel bekend gemaakt: Meddo gaat mee doen aan het radio/TV programma Zomer in Gelderland. 

J.C. Elbekurkie is door Omroep Gelderland gevraagd of Meddo mee wil doen aan het tv-programma Zomer in Gelderland. 
Het team wat de kar zal trekken meldt het volgende: In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie. Op woensdag 9 augustus zal Meddo gaan strijden voor de titel. We doen niet zomaar mee, we hopen de mooiste plaats van Gelderland te worden.

m2

m3

 

 

 

 

 

 

m4

We hopen die dag zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen. Wat de opdracht precies zal zijn horen wij pas op de dag zelf maar het is in ieder geval de bedoeling dat we zoveel mogelijk mensen bij elkaar krijgen. We hopen dat jullie daar aan bij kunnen dragen door binnen jullie vereniging mensen op te roepen die dag aanwezig te zijn om die dag Meddo eens goed op de kaart te zetten en dat Meddo dit jaar officieel de mooiste plaats van Gelderland wordt! 
Vanaf 16:30 uur wordt er gerepeteerd met alle opstellingen en camera's dus vanaf dat tijdstip hopen we op zoveel mogelijk mensen. Op de dag zelf hopen wij als organisatie ook op extra versterking en ook daar zoeken we nog mensen voor. 

Graag horen we of jullie ons kunnen helpen om heel Meddo op 9 augustus op de been te krijgen!

De site van Zomer in Gelderland is hier te lezen

Als u Facebook gebruikt kunt u ze  hier op Facebook volgen.