MeddoLogin
                meddo op twitter  meddo op facebook   meddo op youtube   meddo op rss 

MeddoNet

Agenda

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter MeddoNet

weerstation meddo

HomeAgendaFoto albumsVideo kanaal

Meddo Video's op Youtube

Meer video's .....meddo op youtube   bz3C6sOxbnE

WERKINDe afwatering van de nieuwe woonwijk Greverkamp-Harberthof wordt gewijzigd. Hiervoor zal de Eibergseweg enkele dagen afgesloten zijn.
De gemeente gaat de afwaterring van de wijk Greverkamp-Harberthof aanpassen. Momenteel gaat het water via de retentiesloot richting De Eendracht, maar deze sloot is te klein, waardoor het bij grote buien overlast geeft. Door de afwatering richting de Eibergseweg te verleggen worden de problemen verholpen en kunnen de toekomstige wijken (fase 2 e.v.) ook goed afwateren.

In week 35 (rond 27 augustus) heeft de gemeente contact met de aannemer om een definitieve startdatum te bepalen. Zodra we meer weten, vermelden we dit op MeddoNet en Facebook. Omdat er een nieuwe duiker onder de Eibergseweg komt, zal deze weg enkele dagen worden afgesloten. Direct omwonenden krijgen hierover nog bericht van de gemeente. Er zal een omleidingsroute worden ingesteld via de Grevinkweg of de Beitelweg, door de kern van Meddo. Deze zal van beperkte duur zijn. De definitieve omleiding komt ook op de website van de gemeente te staan, zie: wegwerkzaamheden